Hey

Denna dagen har varit hur dålig som helst..
Hoppas morgondagen blir bättre.

:(

Trött som bara den

Idag har jag varit på barnkalas hos min lillasyster och hon blev nöjd med sina presenter. :)

Nu ska jag se klart på 4an sen ska jag sova är så himla superduper trött och det är bra för i morgon ska jag till jobbet.

God natt på er :P


Bada i april?

Ne inte för min del men min syster är ingen badkruka minsann när vi var på kungens rastplats förut blev det badning. Jag som trodde att man blev mer och mer badkruka ju äldre man blir (stämmer i mitt fall) fast inte min stora syster som närmar sig 30 hon hoppa i. Nu blir det film och mys i soffan. Hoppas på att det blir fint väder i morgon men förmodligen blir det dålig enligt nyheterna iaf. :(

Vi har just duschat katterna, och det gillar de inte kan jag lova. Men men nu luktar de gott och är supersnygga :D


Påskmat och blommor!

Hejhopp och glad påsk! I morse ringde det på mobilen. Det var ifrån Jennys blommor och tydligen hade jag fått en bukett som skulle levereras till mig idag. Jag tänkte bara what, ska jag få blommor varför då, ifrån VEM DÅ?? Men jag hade gjort en god gärning för en person (hemligt vad) så dom ville skicka blommor till mig. Tack tack nu står de på mitt bord!

Sen blev det att fixa i ordning påskägg till lillasyster + Daniels lillebror och sedan ut till min farmor där vi fick jätte god mat. Jag har suttit ute i solen hela dagen kändes nästan som sommar ju. Sen har jag varit ute på en kvällstur till Skärgården, det var supermysigt där ute.
 

Nu måste jag kila men det blir mer update! Puss o Kram

Jag vet att jag är en dålig bloggerska!

Hallå igen!  
Jag har verkligen haft en fruktansvärd bloggtorka ett tag nu tänkte nästan ta bort den men nej det ska jag inte!
Med mig är det toppen börjar känna vårvädret ute nu också, underbart!

Idag vaknade jag av att det var hur mycket folk som helst utanför våra fönster så kika jag ner och kom på att det är ju MC-turen idag så på snabbt på med kläderna och ner för trapporna för det ville ju jag se.  I år var det dessutom väldigt mycket folk med men det beror säkert på det otroligt fina vädret, jag var själv med och åkte turen för ett par år sen.

Senare idag tog vi våra söta missar + mammor och åkte ut och grillade på kungens rastplats! Grillad mat är hur god som helst!


Jaja, nu ska jag blir bättre på bloggandetdelen, I promise!

RSS 2.0