Bilder



Jag och Daniel, samma bild fast olikal!



Jag passar nog bättre i blåa ögon som  är min riktiga färg eller vad säger ni? :D

Eller varför inte köra på solbrillor, vill ha sommar och sol nu!!


God natt!

Jag är så hima trött och vet ni vad? det brukar på jag aldrig vara på kvällen så nu ska jag sova och det ska bli hur underbart som helst! =)


Onsdag

Jag är fortfarande dålig, influensa skit som jag har. Men i morgon ska jag försöka ta mig till jobbet iaf. Känner att jag inte orkar ligga hemma längre. Har absolut ingen blogglust så nu ska jag se på film som är det enda jag kan göra typ.

Tänk att man nu är...


...Förlovad men världens underbaraste,,,



Jag är sjuk, oh no!

Usch jag försökte sova i natt men när klockan ringde i morse var jag redan vaken, stackars älsklingen har lyssnat på mig när jag hostat och haft mig hela natten för jag är verkligen göööör förskyld så har han fått pysslat om mig. Klockan 11.00 i morse somnade jag och vaknade för någon timme sen men jag är lika dålig nu kan knappt prata. Fy, usch och Blä säger jag bara men det var tydligen många som var sjuka nu och jag hoppas det går över fort!

Bjuder på old pics ifrån förra Julen!








Me bro and sis last christmas!


My Friend

Tänker på dig och hoppas, hoppas och hoppas!
Vet att det kommer bli bra. <3
Everything happens for a reason!


Har nyss ätit kvällsmat och nu ska jag mysa ner med en film i soffan sen blir det sova ska ju jobba i morgon, usch! Men så är livet, money, money, money!

Klänning!


Den här klänningen ifrån Nelly hade jag på mig på nyår, visst är den snygg!

Nyårsbild

Riktigt snygg bild ifrån Gp´s fyrverkeri tagen av Daniel

Bad people sometimes!

Äsch, vill bara säga att jag är sur, trött och besviken. Tur att det finns människor som bryr sig!


Why söndag?

Ååååh det är söndag och jag som tänkte göra en massa har blivit sjuk så nu kan jag knappt göra något det är så typiskt!
Men jag ska iaf träffa Sabrina en sväng och ta det lugnt, lugnt och lugnt och hoppas på att hon inte blir smittad av min tråkiga förskyldning.

Älsklingen skulle iväg och döma en match i Munkfors idag så han blir borta hela långa dagen men han var gullig och handlade åt mig innan, ni vet när man är sjuk och bara vill ligga och gotta sig med disneyfilmer som jag absolut älskar och det fixade han åt mig innan han åkte. Vilken toppenälskling jag har. Nu blir det disneyfilm nummer 2, hörs later!

Nu är jag hemma igen!

Göteborg var underbart, tänkte ta min story om vad vi gjorde där nu eftersom jag inte hade någon blogglust under veckan.

Tisdagen började stressigt slutade jobbet vid halv 5 sen skulle det packas, fixas och dolas innan vi hämtade Jessica som skulle med till sin pojkvän som bor i Göteborg! Vi var framme där typ 23.00. Självklart tog vi med våra missar ville inte lämna dem hemma så länge!
Onsdagen Jag och älsklingen vaknade sent men sen var det dags att göra sig i ordning för vi skulle se GP fyrverkeri och det var hur bra som helst riktigt maffigt sen var det bara att slänga sig på spårvagnen och in till stan där vi åt en supergod nyårssupé på ett mysigt ställe. På kvällen skålade vi och såg på fyrverkerier och en hemlis dök upp! Men nu är det ingen hemlighet längre. Jag och Daniel har förlovat oss! =)
Torsdagen Blev Pizza till frukost haha men sen skulle vi på bio med Petra och Mange men de var så bakfulla så de kom inte upp tyvärr istället åkte jag och älsklingen till Bergakungen och såg på Twilight som var hur bra som helst jag längtar verkligen tills nr 2 kommer ut New Moon. Vill ha nu =) Filmen var perfekt på alla sätt och vis.
Fredagen blev en shoppingdag på stan men shit vad folk det var gick knappt att hitta något så det blev bara en tunika ifrån Monkii. Sen på kvällen gick vi ut och åt tillsammans med min syster, jag och Daniel testade flamberad kyckling och det var lite roligt för de stod och gjorde maten vid bordet.
Lördagen Vi åkte till Ullared köpte en massa saker och det var hur billigt som helst. :D Sen blev det hemfärd var hemma ca 21.00 och då blev det film och Kinamat!!

RSS 2.0