Where is the power?

Jag är helt slut, det händer alldeles för mkt runt omkring mig nu. Jag vill bara vila och idag har jag äntligen kunnat sova. har max sovit 4 tim på 3 nätter och det funkar inte om man ska till jobbet varje dag så hemma och vila försöka sova för min del har det varit. Nu känner jag att jag mår bättre så i morgon blir det jobbet för min del ska jobba lördag också. Har inte varit så duktig på att uppdatera min vecka men vi har varit och flängt överallt. I tisdags åkte min älskling cross för första gången. Jag och Nicole åkte ut och tittade på när Emil och Daniel skulle åka. :D Snällt av Emil att låna ut sin cross sådär :P Daniel körde på Knatte banan :D haha medans Emil körde på den stora. Han är riktigt dutkig. Idag ska jag och Daniel hem till min farmor på middag. det ska bli trevligt. Nu ska jag fortsätta spela lite Wii, Tjaoo.


Just det, nu har vi skaffat resedagbok. Länkar till den när vi fått lite mer ordning på den. Kommer bilder ifrån Mallorca!


Just nu

igår var jag, Daniel, Nicole och Emil på prämieren av Mamma Mia i Karlstad, den var hur bra som helst. Idag blir det båttur, kanske madicken och sen blir det lite fest hos mig och Daniel. allt känns great nu. Måste bara städa lite :D
Bye bye!




Allt du gör, allt jag gör, gör vi tillsammans!


Allt jag gör!

Just nu mår jag hur bra som helst, älskar min tillvaro! :P
Här kommer mer bilder ifrån Mallorca.




Klicka på bilden för förstoring. Den här resan var otrolig :D

Jag vill inte bo i Sverige!

Hm nej det vill jag inte. Jag vill resa runt och se nya ställen! Just nu jobbar jag på Anovo, känns inte så kul men det är ju ett jobb. Snart ska jag förmodligen börja i Norge, skit jobb men jag tänker på pengarna. Ska spara lite pengar (som jag är urdålig på,haha) och resa bort över jul och nyår, Thailand eller Maldiverna lutar det åt i minst 2 veckor. Vem vet kanske flyttar jag utomlands så småningom, men jag är så mamma kär så vi får se, Daniel är också sugen på att bo i ett annat land. :D Vi ska iaf resa en hel del till att börja med iaf.
 
Igår/Idag
Igår jobbade vi ganska sent men senare kom Sandra över och hon och jag åt lite skräpmat ifrån Johanssons, Mm gott med en kebab alexander! Till den såg vi Sex and the City filmen som jag längtat så efter att se, den är superbra missa inte att kolla på den. I bakgrunden till filmen stod Daniel och Nicke P och spelade Wii, såg lite kul ut. Men de störde oss inte iaf :D Idag är Daniel i Norge och hämtar ut sin lön och när han kommer hem kommer hans pappa på besök till oss, Kanske blir båt/fiske ikväll, Får se vad vi blir sugna på.


Saknar Mallorca, sol, bad, goda drinkar och mysiga resturanger. Nu ska jag lägga upp ett par bilder iaf. Mer kommer lite då och då.










Long time ago!

Jaop det var ett tag sen jag bloggade men jag har haft så mkt annat för mig.
Jag ska börja med att tala om att Mallis resan var underbar. Det bästa jag gjort! Nästan iaf :D
Hur mysigt som helst, jätte fin strand, underbar stad och underbara Daniel, allt var perfekt.
Lovar att det kommer komma en del bilder därifrån snart. I veckan har Daniel och jag grejat med våran lägenhet.
Köpt en ny soffa en brun tylösand ifrån Ikea den är snygg den, sen ny tvbänk och lite sånt, satt i spotlights i hyllan, riktigt snyggt! Allt har blivit så fint där hemma!

Började jobba i måndags fy vill ha mer semester men det går inte. Har så mycket planer som jag vill göra nu!

Nu måste jag jobba vidare skriver mer en annan gång, Tjao så länge!


RSS 2.0