Fastingen

Ja fullt upp har det varit idag, tvättat ätit god lunch på stan sen så har mina danselever upträtt på 4st olika ställen i stan. Du missade väl inte det? Om du gjorde det så visar de upp det igen i morgon klockan 16 på Widow Street Festival. :D Här kommer bilder!

image63
image64
image65image66
Sommarkort på mig och älsklingen!
(Kortet på mig är taget idag så det var min style today)

Tonight is here

Finns inte mycket att se på tv, Speed är väl det enda som går att se just nu men den har man ju sett så det är ingen höjdare, får se någon mer film på datorn istället!

åååh vad jag längtar efter sommaren, lyssnar på en Gyllene tider låt nu och då känner man att sommaren är på G! Sommar tider...känner det är någonting på gång.. :P På lördag blir det lite sommarshopping inför resan som är om 3 veckor.

Just det Mona som jag hoppades på skulle vinna, VANN! Så grattis Mona det var du värd, scandinaviens bästa dansare.. Min favorit förut var Mario men han åkte ju ut ganska tidigt :P Har ju sett Mario dansa på Street Star i Sthlm och då var han hur bra som helst! Har lite bilder från Street Star 08 som jag lägger upp nu.

image59image60image61














image62
Jag får lära mig stegen och de är as coola, men svåra! :P




Love is all around!

Ja känner ni inte det? Jag blir iallafall hur kärleksfull som helst av kärleksfilmer och det har jag kollat på en del här i kväll, älskar lyckliga slut! =) Jag sitter och funderar på vilken som är min favorit kärleksfilm men jag kan inte bestämma mig! Sen måste man ju kolla på So you think you can dance, och Mona är nog min favorit, vi får se vem som vinner senare. I morgon är det fredag och då ska mina dancingqueens uppträda det ska bli hur kul som helst att se, innan det ska jag tvätta och äta lunch med mamma på stan. Hoppas min förskyldning är bättre då! Efter hängandet på stan ska jag träffa Nicole, får se vad vi hittar på men det är ju fastingen så det finns ju en del saker att göra då. Men det bästa med fredagen är att Daniel kommer hem. =) Jag är lite hungrig så nu ska jag göra paj tror jag sen blir det mer LoveMovies.. :P

love love love..

Semester!

Ja, eftersom min förskyldning har bestämt sig för att den inte vill ge sig av fick det bli så att jag tog semester veckan ut, jag vill verkligen va frisk nu när det händer så mycket i helgen. Så nu är jag hemma har laddat ner lite filmer som jag ka kolla på, Vilken tur att jag älskar min lägenhet annars hade jag aldrig stått ut att vara inlåst här i så många dar :P Jaja nu ska jag göra lite frukost. Bloggar mer sen!

My day is your day!

Ja dagen började seg och tråkig som jag skrev om förut men sen blev den bättre!

Alltså jag måste bara få säga att det är så dålig stil när man har bokat och hyrt lokal så ska man väl ändå komma in? Det börjar med att Mikaela, Jag och våra dansbarn stod utanför lokalen och vi skulle komma in med våra kort men nej inte det! Så vad ska vi göra när alla barn är där och vi har ingen lokal, Jo vi går till teatern, tur att vi har kontakter så vi kan vara där. Så vi repade på teatern istället, sen gick vi ut och dansade så de fick testa att vara på asfallt eftersom de ska dansa ute på Widow street festival. Det blev lite svårare men jag tror dansen kommer bli skit snygg!!

Efter dansen så gick jag och Nicole och köpte pizza på Pizza House, det behövdes verkligen hade inte orkat laga mat idag kände jag så jag tar med en paj till jobbet i morgon för dit ska jag nu när jag känner mig friskare och bättre i halsen. Sen blev det att titta på PCD, det som har ersatt top model och det är skit kul =) jaja nu ska jag vänta på att älsklingen ringer! Pusssssss o hej!

image58
Det här var min dans-style today :P

Ibland så känns det bara så tugnt!

Ja och just nu gör det så. Mötet igår höll på ett tag men vi kom fram till att jag ska ha moderndans för vuxna tillsammans med Nicole istället för Mikael, han har nämligen flyttat. Men det känns kanon bra, tror vi kommer funka jätte bra som ledare tillsammans.. Sen får jag ha sommardans ute på Kfum ifrån den 16e juni och det passar ju bra eftersom min semester börjar då men jag har inte bestämt mig än ifall jag ska ta det eftersom jag reser veckan efter så kan det vara skönt att vara ledig veckan innan.
Idag är jag fortfarande lika förskyld, känner mig hängig, tråkig, trött och sleten. Jag vill ut ha roligt känna mig på topp. Men istället ser jag ut som ett lik som behöver solas upp. Usch det har varit toppen väder varje dag men jag orkar inte vistas i solen istället får jag spendera dagarna åt film i min ensamma lägenhet. Jag kan ju inte ens gå ner och sola solarium för att känna mig lite brunare och fräschare! Dagarna går så segt när man bara ligger hemma och alla andra jobbar.
Just nu vill jag bara ha fredag, kommer hända så mycket skoj då och i helgen med men fredag känns väldigt väldigt långt bort för tillfället! Klockan är snart 16 väntar på att mamma ska komma med lite saker sen ska jag möta Mikaela vi ska ha träff med våra dansbarn eftersom de ska uppträda på fredag och lördag så måste de få repa ett antal gånger innan. Jag är så stolt över dem glöm inte komma och kolla!

Uppvisningstider!
Fredag klockan 17.00 stora scenen på norra torget
Lördag klockan 16.00 Widow Street Festival
Missa inte mina stjärnor! :P

Dance, dance, dance!

Fint väder!

Ja det ska det bli hela veckan så det ska bli så skönt, måste ju sola upp lite inför resan:P Kom på att det är ju fastingen till helgen och det kommer bli skit kul, älskar att åka karuseller så jag längtar. Här kommer en sommarbild på mig och Sandra som vi tog i Skärgården för någon vecka sedan, tror jag :P

image57


Bilder

image51
shit det här är en gammal bild på mig flera år :P haha liten man var..

image52
Min absoluta favvo film sen alla tider, skönheten och odjuret!




ÄLSKLINGEN
Visst är han finast i hela Världen?

image53


image55


image54

Du är helt perfekt Daniel =)




image56






Den här saken är också väldigt söt :P






Crazy World

Nu har jag fått nog av att ha ont och vara förskyld fick vara hemma idag med!! ååå det är tråkigt jag kan ju inte ens vara i solen och sola för då blir jag sjukare. usch. Fast det känns bättre i munnen idag iaf, så i morgon SKA jag till jobbet.
Annars idag kunde jag pallra mig ner med mamma på stan och köpa mat, de fick bli en kebab alexander, åh gissa vilket berglass med mat man får skulle kunna räcka till 10 Therese typ =) Nee, nu är jag mätt och belåten ska iväg på dansmöte om sommardans och höstdans vid 5, får se hur lång tid det tar men om jag har rätt så tar det en låååång stund för det brukar det göra! Jag vill ha Fredag och det NUUUU!

Massor av känslor

Jag sitter och kollar på lite kort ifrån gymnasiet och tänker tillbaks på allt roligt vi har gjort tillsammans genom åren, saknar allting jätte mycket. Alla partyminnen, dansuppvisningar, revyn, och tjejmiddagarna. Fy fan vad kul vi har haft och jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta göra sånna saker även om vi har varit lite dåliga på det. Alla har ju pojkvänner också och det tar ju upp en del tid, andra har flyttat och det blir så att man glider isär tyvärr men jag kommer altid tycka om er även om jag också är dålig på att höra av mig =) Men snart ska jag ornda något mysparty hemma hos mig!

image50
Alla fick inte plats och många saknas!!

London Bilder

Här är lite bilder ifrån förra sommaren då Thespisgänget åkte på resa/äventyr till London där vi såg 2 musikaler, åt god mat, dansade loss och spelade charader i Hyde Park. Det var riktigt kul!

image41image43
image42image45image46
image47image48image49

2008

Jag kan säga det att hela 2008 har varit ett underbart år hitills och även ett par månader innan, hoppas det kommer fortsätta vara det! Fast det kan ju inte bli något annat när man har dig!

Måndag igen..

Ja fy, hatar måndagar och tisdagar de värsta som finns!

I helgen har jag inte hunnit blogga så mycket men jag har tagit det mest lugnt, har ju varit förskyld och sen haft ont i munnen. Jag låter som Bonnie Tyler nu och jag skojar inte, ni vet ju som har hört mig. haha! I fredags myste vi framför tvn och kollade på Signs bla. I lördags var vi på Mastis med Nicole och Emil, det var mysigt alla fyra beställde Mastisburgaren som är super go efter det åkte jag och Daniel hem till hans "nya lägenhet" och bakade klart morsdag tårtorna och såg på melodifestivalen.. Gissa om tårtorna vart goda, självklart =) Söndagen slappade vi också, hyrde "tjejfilm" och tog en tur till Skärgårn. Sen firade jag morsdag med mamma så klart =)
Ne usch de är så tråkigt att vara hemma själv och dålig önskar att Daniel kunde komma tillbaks men nu får jag vänta tills på Fredag, blääää! Aja ska mysa ner mig och kolla klart på  disneyfilmerna jag har på datorn. I morgon blir det jobbet i alla fall.

Kraaaaam på er!

image38
Daniel kör sin vanliga tuffa stil på mastis, SMILE =)

image39
Nicole och Emil väntar hunrigt på maten, så gulliga så =)

 

Ajajaj säger jag!

Jag har superduper ont i munnen efter smällen känns som om någon har sparkat mig i käften ;P men det är det ingen som har det är bara att jag är så klumpig. Det syns inte alls men det känns som världens sår inuti. Det blir så svårt att äta också och jag som älskar mat!! Nee sen har man dragit på sig världens förskylning på köpet så idag blir det sängen hela dagen och kvällen med för den delen. Tur att Daniel kommer hem ikväll och tar hand om mig, det lär behövas.. I morgon ska vi ut och äta hade vi tänkt oss så vi får se hur jag mår, sen ska vi ordna morsdag tårtor som vi ska baka, det ska bli kul att se älsklingen göra en tårta :P Sen blir de melodifestivalen. Yeah, nu ska jag skriva en handelslista så mamma får handla åt lilla mig, stackars krake :D

Snickers, twix, chilinötter och pizza!

Mmmm vad gott jag är så sugen på sötsaker och onyttig mat! och bara för att jag var så klumpig imorse blir det inget ätande före klockan fyra så här ligger alla godigheter och väntar och jag är hungrig!

Hm vad ska jag hitta på, finns inte så mycket att göra såg nyss på Våra bästa år, en klassiker. Det gör jag alltid när jag är sjuk eller som nu när jag skadat mig, kvittar om man har missat typ 100 avsnitt så kommer man in i serien direkt. Jag ska nog se en film snart tänkte jag vet inte vad jag ska se bara. Har du något tips på en bra film? Sugen på en typiskt tjejfilm. Sen blir det promenad med Nicole!
Tjenahejsan!

Vilken tråkig morgon!

Mmm, i morse när jag stod och gjorde mig i ordning såg jag att klockan var ganska så mycket så jag skulle skynda mig lite så jag inte missade skjutsen till jobbet, plötsligt så snubblar jag på tv sladden och vips så låg jag där på golvet och en liten bit av tanden gick av samt att jag bet mig jätte hårt så jag blödde jätte mycket och hade skit ont så jobbet fick det inte bli utan tandläkaren.. tur att de hade tid för en klumpeduns som mig, nu ser de snyggt och bra ut igen med de gör såååååå ont bara. Jaja får inte äta mat på ett tag heller och jag är så hungrig och sugen på de där hemmagjorda pizzabitarna. Men men sånt är livet. :P Sängen here I come!

En promenad genom stan.. Shalalala

Jo nu är man hemma igen laddar upp i sängen för att se "dolls" på tvn snart.

Har spenderat denna dagen men Sandra. Vi började med att gå ner på stan och kika lite i affärerna. Hittade två små hjärtanljus som var lite smågulliga, de fick det bli men jag vet inte vart jag ska ha dem men ändå.. Sen blev vi två hungriga monster så vi cyklade till maxi och köpte mat så åkte vi hem till Sandra och gjorde minipizzor. GÖÖÖÖÖR goa vart de, så jag klämde i mig 3st och har 3 tills i morgon också (längtar redan efter den matlådan på jobbet). Vet ni vad jag längtar efter mer? SOMMAREN!! Nu blir det tvdax. So looooong!

Kärleksfeber?

Ja många har nog drabbats utav det skulle jag tro..

Så stolt över dig!

Jepp jag skrev om min broder tidigare som också heter Daniel. Han sprang göteborgvarvet som var över 2 mil på en helt okej tid lite över två timmar om jag intehörde fel! Här kommer en bild på honom! Go Daniel, go go go Daniel. Hade velat se honom springa, han som aldrig rör på sig annars men nu har han blivit duktig och jag är stolt, grattis!

image37

Everything I do I do it for you

Daniel Johansson

Just nu är han och jobbar i Norge och jag saknar honom jätte mycket, usch det är så jobbigt vill ha dig här älskling! Hoppas du vet att jag är så glad över att jag har dig du är det bästa som finns, När jag vaknar på morgonen så är du det första som jag tänker på, när jag ska sova på kvällen så är du det sista jag tänker på. Allt vi gjort tillsammans är helt underbart och alla saker vi ska göra i framtiden kommer vara minst lika underbart, snart reser vi älskling! Jaja jag kan skriva hur mycket som helst men det jag egentligen ville säga är att jag har världens bästa pojkvän och ingenting kunde vara bättre än att få ha dig, du betyder hur mycket som helst!!

image34

Här har ni honom jag har allra kärast!!

image35

De enda korten jag har där han inte poserar och ser sur ut =)

image36

Är han inte det finaste som finns i hela världen?

Tack för att du är den du är Daniel, jag älskar dig! Det här halvåret med dig har varit den bästa någonsin!




Vad håller vi på med?

Jo just det!

När jessica släppte av mig efter jobbet skynda jag mig in och slängde mig på sängen tänkte sova och då vips så hörde Özlem av sig, kom på att jag skulle träffa henne så vi tog en fika på stan sen pratade vi gamla saker vi gjort så då tänkte vi yeah vi går till metro och provar lite kläder för skoj skull och det är alltid lika kul kommer lite bilder här nedan!

image25

Mmm, Özlem, min muffins och fanta :P

image26image27 På cafeet...
image28 Özlem hugger i sig muffinsen? säger man så? ;P

image29

Jag somnar snart är så trött! :P


Bilder ifrån metro, kände mig lite färglös idag ser jag. haha poooose.
image30image31image32image33












Stuck!

jag är så klumpig!

Idag så skulle jag limma dit en lapp på telefonen och så råkade det komma en massa lim på fingrarna så jag har suttit och pillat bort det hela morgonen, jätte störande fingrarna känns jätte hårda usch! (hmm kanske borde använda superlim på Daniel så han inte kan försvinna) Idag åt jag kinamat till lunch det var supergott! mumm... ojoj vad klockan är mycket nu måste jag jobba vidare! byeee


Helgen är över!

Neeej!

Men det är den, har inte hunnit blogga något men i fredags varjag och Daniel på dansföreställning. Träffade hela bunten med tjejerna där så det var skit kul, jaa sen vill jag inte säga så mycket mer om den showen haha. Efter det blev det hem göra varma mackor och se på hockey.. (jag råkade somna :P) I lördags vaknade vi jätte sent men sen blev det att fara iväg till örebro för lite shopping/bio. Vi såg på What happens in Vegas och den var bra tycker jag! Sen försökte vi hitta ett ställe på vägen hem men det gick mindre bra, hehe. Söndag slapp/mysdag med china mat, såg även filmen Ps I love you och den var  helt ok den med :P

Jaja och idag är det ännu bättre för Min älskling följde med upp till jobbet för att hälsa på och se om det fanns jobb här i sommar så han slipper åka på turne hela Juli och gissa vad, klart att det fanns jobb så då blir han kvar här hemma =) Gud vad skönt!!

Ikväll blir det promenix med Nicolen :P hej så länge! 

Vilken härlig låt!

Jaaa jag vet låten har spelats mycket och det har blivit lite tjatigt men den är så bra tycker jag sen har jag underbara minnen till den så när den spelas är det hööööög volym som gäller!


Takida Curly Sue

Your strength is so hard to find,

I feel so much stronger now,

the feeling´s alright.

Your words make me whole again,

those eyes cannot ever lie,

you´re so divine

I´m not ever alone, you´re not ever alone


I´m head over heels goddess of mine,

your curls touching my face and now I can fly

You brought my life back,

The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m not ever alone


Your smile is heavenly,

I don´t deserve all the love that you'r giving to me

Your touch makes it hard to breathe,

the shiver´s around me now, you´re so fine


I´m head over heels goddess of mine,

your curls touching my face and now I can fly

You brought my life back,

The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die


I´m head over heels goddess of mine,

your curls touching my face and now I can fly

You brought my life back,

the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive


I´m head over heels goddess of mine,

your curls touching my face and now I can fly

You brought my life back,

The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

Ååååå vilken underbar människa du är Daniel vi kommer ha en toppen helg som vanligt!


Jaa nu är det Fredag!

Såklart och hur bra är inte det?

Det är hur bra som helst, älsklingen kommer hem =)
Idag ska vi gå på Brogårns dansuppvisning det ska bli kul att se danserna, saknar att dansa själv så (är så nyfiken på att se ettorna dansa, har ju knappt sen dom sen är ju min jobbarpartner Mikaela med och dansar och självklart så får man se treorna dansa för sista gången)! Sen får man ju träffa lärarna som jag har saknat jätte mycket. Sen får det bli myskväll hemma framför tvn (kanske hockeyn, haha) med varma mackor och gott. Måste ha godis också har varit duktig den här veckan och ätit lite godis.

Det har ju varit trist väder denna veckan och jag har inte gjort alls mycket men nu känns det bra och nu vill jag göra massor så i morgon ska jag och Daniel iväg på något äventyr, haha meeeen tjaråååå nu ska jag greja med annat sen jobba och sen sluta!!!! 


Goodbye my lover!

Ja den låten spelas just nu..

Den här veckan har det hänt mycket grejer bra/dåliga men men nu ska jag försöka tänka positivt och se fram emot att i morgon är det fredag och då kommer älsklingen hem.. Har aldrig längtat så mycket efter honom som jag gör nu.

Nu kokar jag pasta med bacon måste ha matlåda, usch. Men men.. Ska se på film sen!

Tack Daniel du är det bästa jag har, tur att du står ut med mig =)


Tjippohej!

Lunchis!

Nu har man ätit sig mätt som en plätt, men det var gott!

Sitter på lunchen och lyssnar på lite musik och pratar gois me Patrik i telefon.
Känns så kul att man kan ringa runt här uppe och att man har arbetskamrater som man pratar med hela tiden annars skulle jag inte stå ut. Idag ska jag träffa Sabrina gumman. Nu måste jag jobba vidare. tjabba dabba hej!

image24

Min älskling!

Ja här har ni honom den sötaste och underbaraste människan på jorden!!


 

image23

Här var han skäggig men det är han inte nu, fast han är fin i allt!
Jag saknar honom hela veckorna när han är i Norge och jobbar men jag får i alla fall träffa honom på helgerna och det är tur. Jag är så glad att jag har dig och vi passar så bra tillsammans snart ska vi resa till Mallis också och jag längtar!! Tycker om dig så älskling, skulle kunna skriva hur mycket saker som helst om dig för du är så bra men här var i alla fall några. Du är wunderbarast i världen!! puss på dig!

Friends forever? =)

I think so..

Sabrina!
Ja min kära vän Sabrina och jag har alltid varit vänner ända sen vi var små, kommer ihåg när hon var en trottsig liten snorunge som bara busade omkring =) Vi har gjort så mycket tillsammans. Stått på scen om mimat till Spice girls, TLC och andra coola band som man tyckte då (du sprejade hela mitt öra svart ditt bustroll). När hon var liten var hon verkligen liten inte alls lika stor som oss andra vi såg Sabrina som den minsta och poff så växte hon upp och nu är hon större än mig ju! ;) (eller ja inte större på bredden men längre än mig iaf) Vi kan prata om precis allt och alla saker vi gjort tillsammans betyder jätte mycket! Tack gumman



To day is a bad day!

Ja lite dålig har den varit, har nyss ätit pasta med olika grönsaker/svamp och ostsås det var prima de!

Jag längtar efter min Daniel så himla mycket idag, vill ha dig här och nu älskling! Någon idiot försökte "låtsas" vara honom och skriva saker som inte var sant, men jag och Daniel vet precis vart vi har varandra så det funkade inte alls så det så loooser! På fredag kommer älsklingen tillbaks och på Lördag ska vi på något äventyr. =)

Nee funderar på att åka me Sandra&Lollo till Skärgårn, är lite folk som ska grilla där men vi får se om jag orkar är lite sleten idag =(

Yeaaaah tjaooo heeej sålänge

War! Joakim Vs Therese

Ja då har man hamnat i krig!

Idag har jag och storm bestämt oss för att starta krig. Och jag måste berätta att jag leder stort. Kriget går ut på att träffa gummisnoddar på varandra och jag har träffat mest hittills.. gummisnoddsproffset! Det är jag det. =)
Idag får vi besök av samsung på jobbet och då är det handskar och armband på som gäller, usch gillar inte handskarna de är bara ivägen sen så är det jobbigt med armbandet som man måste ha på sig för då sitter man fast i bänken och måste knäppa loss varje gång man ska gå och för min del blir det nästan hela tiden eftersom jag ska ha nya delar till telefonerna.

time to work, bye

You are the music in me!

Nu är man hemma igen. Har tränat, handlat och ätit mat.

Jag har så mycket planer/drömmar jag vill göra. Hoppas många av dem går i uppfyllelse.
Jag vill resa, flytta, få ett annat jobb, plugga.. ja massor helt enkelt
Iof ska jag resa snart, flytta har jag nyss gjort men jag vill ifrån kr-hamn göra något nytt och spännande. Idag har jag bloggat en del ska hitta på något nu så hejdå så länge!

Yo my Bro! =)

Jadu jag har hört att min bror Daniel har blivit dutkig. :P
Börjat träna tydligen eller ja jogga.. Han som brukar ligga på soffan!
Måste vara för att han ska delta i något race/lopp o Göteborg snart..
Någon som vet vad det heter?

Jaja i alla fall saknar jag mina syskon vill åka ner till götet nu men det hinns ju aldrig med!
Min syster fyller år snart så då får jag säkert träffa er ändå =)

image22
    Mum,Sis,Me and Bro

What a feeling

Haha ja här sitter man en tisdaglunch vid min tråkiga arbetsbänk! Mikael och Storm bara mobbas :( haha

Idag ska jag iväg på träning efter jobbet måste skärpa mig ;) sen ska jag förmodligen träffa nicole om allt blir som jag har tänkt mig! Usch just ja det är stökigt hemma så det blir att städa en del. Här har ni ett nice kort på Mikael som är ganska så elak =)
(Ursäkta suddigheten, han har lite svårt att fastna på bild)

image20

Tjaooo o hej

I Miss You

Jag saknar min girle Elin som flyttat till Kga!
Jepp, förut kunde vi prata om kvällarna bara kila över, vi pratade om allt men nu när hon bor i Kga blir det inte alls som förut inga sena kvällar inget bus men kareoke och inga filmstunder. Vi pratar knappt i tele längre jag vet ju knappt hur det är med dig! hoppas allt är bra och du trivs i "storstaden" mohahaha


Underbart!!

Ja nu har helgen gott och den har vart helt toppen som den brukar =)

Idag är den världens bästa dag!
Jag och Daniel har nyss bokat våran resa som kommer att bära av till Mallorca (Alcudia) den 21Juni. Helt underbart kommer det att bli, sola, bada äta gott och spendera en hel vecka tillsammans med älsklingen i paradiset!
Hotellet ligger superbra 50m ifrån stranden och bara 100m till centrum, dessutom ser det jätte bra ut, (lägger upp ett par bilder) Nu längtar jag verkligen!

image18
image19



Jaja nu ska jag kika lite på tvn och sen sova, natti natt!

Fredag!!!

Jaop idag har det varit fullt upp, dagen på jobbet gick superfort eftersom vi åkte ut och åt på stan på lunchen, för min del blev det att sitta på uteserveringen men en a la fläskfilé och klyftpotatis med sås, supermumsigt! Sen hade vi möte idag på jobbet om mobbning och information om olika kulturer. Det var väldigt intressant att lyssna på och hon som pratade var gör rolig!

Nu hatar jag verjligen min mobil!!! Den pajade förra helgen så jag fick en ny för den gick inte att laga nu är den nya lika paj den med! Faaan, Nu kan det inte fixas förrens på måndag ju!


Idag har det varit toppenväder så Sandra och jag åkte en ride ut till Skärgårn förut där vi promenarade och åt mjukglassss gott=) Vi satt även och sjöng som vanligt och spelade gammal musik jätte högt. Sen bar det av hemmåt, handla, träffa mamma och slappa, Sov inget natten innan för det var måsjävlar som skrek mitt i natten (lite konstigt att höra dem så mycket, och sen bor man ju mitt i stan, you dont belong here!!) Sen började de bygga med vägen halv 5 i morse precis utanför mig...usch..bye bye sleeeep var det! Så nu är jag gör trött men jag ska vänta lite till för älsklingen är påväg hem och han vill man träffa =) Nu drar jag/ =)

Kvällspromenix, Javisst!

Ja då har man gått en sväng me Özlem och hennes syster till Maxi, Det är fortfarande ganska varmt och det är skönt att slippa jackan! Om det är fint väder i morgon som det ska vara så blir det klänning, älskar när man kan börja använda lite sommarkläder. Jaja nu ska jag fixa klart allt och sen sova. Kram kram på er=)

Ballader, Hur bra är inte det?

Ja idag har jag lyssnat på musik hela dagen det går så mycket fortare på jobbet då, vips så var dagen slut!
Älskar verkligen att sjunga med i alla låtar bäst är det när det kommer fina ballader tänker så mycket på Daniel då=)

Jaop då var man hemma igen idag blev det ingen träning för min del hämtade min lillasyster på dagis och när hon såg mig blev hon överlycklig, som en sol skrek hon THEEEERESEEEE! Och då kände jag verkligen hur mycket jag saknar att träffa henne. Nu har jag varit hemma ett tag och sovit är hur trött som helst. Men idag är det Torsdag det innebär att i morgon är det Fredag och då är det sista dagen på jobbveckan och älsklingen kommer och det är det bästa som finns. Vi ska nog göra en repris ifrån förra helgen eftersom den var så perfekt!

Yeah nu ska jag städa i ordning lite! Måste vara fint i helgen=)
Bye bye babe

Yeaah vilken dag!

Kom nyss tillbaks ifrån lunchen som varade utanför jobbet på en bänk, så soligt och härligt.
Just nu sitter jag och lyssnar på radion som spelar Uno Svenningssons låt Under ytan, jag vet inte om den heter så men jag chansar på det =)


Slutar nog vid 4 idag och då blir det träning och sen umgås me vännerna. :P Jag måste städa också, usch och fy det vill jag inte men nu ska det göras har ju fått så fint på min balkong så då fick jag lust att fixa i ordning allt där hemma!

Måste bara säga att jag har världens bästa mamma, I love you!

Har lovat att träffa min lillasyster på 3 år i helgen blir så sällan att jag är där och hälsar på så det ska jag göra. Kanske gå till en park ock käka lite glass det skulle hon gilla..
SAKNAR mina syskon i Göteborg också, Linda och Daniel kom hem!!
Jag kommer och hälsar på i sommar och då blir det Liseberg.
Nu ska jag jobba vidare, Tjaoooooooooooo

(Tack Elin:P)

Thaaaanks mamma !

Du är underbar som hjälper mig få ordning här hemma, bara du inte flyttar på saker eller städar bort dem =)
Och jag måste säga att min balkong är riktigt nice nu alltså!

Nu har jag tränat och solat är helt slut, har krypit ner i sängen och kollar på tv. Köpt en tidining som jag ska läsa snart också så allt är hur bra som helst. Kommer somna tidigt idag och det behöver jag, Har svårt att somna när min älskling är borta är så van att ha dig här men då har man något att längta efter och det gör jag verkligen vill ha fredag nu!! Men det är bara Torsdag kvar sen kommer du=) <3

Jag är så lycklig!

Yeah yeah nu blir det mysa ner med kvällsmat! Pussss o hej

Lite kort ifrån jobbet! (Nya&Gamla)

image13image14

Här har ni Mig och Jessica, (kortet till vänster är taget idag) =)

image15
Lovisa och Jag =)

image16
Älsklingen ser sur ut en dag på jobbet men det är han inte :P

image17
Haha taget idag, lånat Mikaels kepa så jag ser lite tuff ut!

Vet ni vad, nu slutar jag om 10 min, haha sköööööööönt!







Vilkeeeeet väder!

sommar, sommar och sol. Havet och vinden.... Nej inte riktigt än men det känns nästan som det =)

Jepp då var det en ny dag på jobbet.

Dagen har gått ganska så fort men men vill ut och sitta i solen när det är så härligt väder, fick iaf en halvtimme ute på lunchen och det är tur! Idag tänkte jag sluta halv 4 och sen ska jag ut och gå med Nicole. Ska försöka träna lite senare också. Nee hinner inte blogga mer nu, måste jobba! Seee ya!


Nothing else matters..

Ja den sången satt Sandra och jag och sjöng på i bussen så Chaffisen kallade oss sångfåglar när vi klev ur. haha

Spännande dag, börjar med att jag slutar jobbet kommer hem och ringer Sandra, vi hade tänkt att träna först med sen sa jag bara sådär, kan vi inte dra till Kd? och Sandra bara öööh aaah ok då. Så vi hade en kvart på oss att ta oss till stationen och det fixa vi galant! Vi hade skit kul vi satt och tog lite kort som jag ska lägga upp nu också så får ni se vad roligt vi hade! Shoppa, äta och hoppa studsmatta som vi gjorde sen var precis vad jag behövde idag. Nu får jag inte missa någon mer träning iaf.. Måste ju träna så mycket godis och annan skitmat som jag äter. Idag blev det a la taco med pitabröd.

image5 Sandra är stencool på studsmattan!
image6 Jag vill flyga lika bra :P
image7image8
Vilka coolingar vi är ;)


image10
image11image12
Yeaaah, skönt att komma till Kd ett tag. =)



Nu blir det äta daim och dricka sockerdricka, mums


Jobbet!

ja nu sitter man här igen, blä! Vill hem och göra annat, =)
Mötet igår gick super bra fick lite mera dansjobb så till hösten blir det 6 kurser för mig
Det blir kul men jobbigt! Ska ha vuxendans med Mikael nu så det blir kul att testa något nytt!
Våran chef Maria är underbar hon bjöd oss på fika och sen ska vi få åka till Sthlm och se någon musikal.
Jag är så nöjd också såg mina dansbarn på Kltv i veckan de var jätte duktiga 5 stars till dem!
Känner verkligen att jag älskar att hålla på men dansen och att få jobba med det är toppen.
Ett tips mina dansbarn kommer uppträda fredagen på fastingen kl 17 vad det ser ut som, sen lördagen blir det på skateboardfestivalen förmodligen sen den 7 juni vid badhuset när ölme diversehandel har sin kulturdag så missa inte det, jag är så stolt över dom..

Miss you, miss you, miss you och det gör jag verkligen.
allt som du är, har, gör är perfekt, tack Daniel  =)

Nu måste jag jobba vidare men idag går det bra!
Tjaooo..

Neej!

Mm idag så skulle jag upp till jobbet men jag försov mig så jag vaknade nyss. Usch, det känns inge kul!
Men men det finns inget jag kan göra åt det nu ändå, Så nu ska jag göra mig i ordning, laga lite mat och iväg på möte med dansjobbet vid halv 5 sen blir det träning på galaxen och sen ska Sabrina och jag göra något

Kan inte sluta tänka på vilken underbar helg det varit, det är det alltid när man får vara med dig!
Så nu har du åkt tillbaks till jobbet men på fredag kommer du igen och jag längtar såå =)

Jaja nu ska jag gå upp!

Vilken skön helg!

Ja den har varit toppen, har bara tagit det lugnt sovit ut och varit med älsklingen=) Kan inte bli bättre!
Igår var det grillning bortanför jutviken, måste säga att maten blev supegod!! Sen åkte vi hem och hade  filmkväll med chips, ost o kex, gott det med=) Idag blev det en tur till skärgårn där vi solade på bryggan en sväng, åt en massa godis med jag som ska bli nyttig, fy! Ne den här helgen har varit hur bra som helst så det finns inget negativt att säga om den som jag kan komma på förutom att jag måste göra matlåda tills jobbet i morgon och att jag måste komma i säng i tid, är lite dålig på det, haha! Nu ska jag ut en sväng, Heeeeej!

Det är Lördag =)

Jepp då är det helg igen, så skönt att få sova ut på morgonen tycker jag speciellt eftersom jag är så morgontrött, haha! Sen är ju älsklingen hemma på helgerna. =) Igår hyrde vi film och åt Kina mat, jätte gott!! Men vi blev så trötta så vi orkade inte se klart på filmen som vi hyrt "The Heartbreak Kid" så vi gjorde det i morse när vi vaknade och den var ganska bra, väldigt rolig! Idag blir det också lugnt tänkte ha en myshelg och bara vila, har varit så trött i veckan.

Har börjat träna på Galaxen varje vardag nu så idag kände jag att jag hade lite träningsverk, men det går över snart hoppas jag, Idag blir det nog lite grillning om vädret inte blir sämre. Det ska bli så mysigt och gott!

Vill att sommaren och värmen ska komma nu..längtar efter semestern och resan =)
Nu ska jag göra mig i ordning och kila ut, take care..


The heartbreak kid och svenska Malin gör den rollen jätte bra =)
image3

Working.... =(

Just nu sitter jag på jobbet och lagar mobitelefoner, Usch klockan går segt och jag är så trött!

Men som tur är ska vi tjejer ner och luncha på Cafe Pause snart och det ska bli gott. Sen är det inte långt kvar på dagen och sen är det fredagkväll=) Ska ha myskväll ikväll, längtar så!! Nej nu måste jag jobba vidare. Skaffa inte en Ericsson W660i det är en skit telefon med en massa krångliga fel. :P Bye bye..

Jag på min arbetsplats..
image3

Nu har jag skaffat en blogg!

Ja precis, tänkte inte göra det först men ändrade mig så här är den! Idag har jag haft såå ont i huvudet så det har blivit att ta det lugnt och laddat ner massor med filmer som jag kollat på! Jag bara älskar tonårskomedier och dansfilmer så idag blev det att kolla på den nya Step Up filmen "The Streets" ååå den var super bra, handlar om dansare som brinner för sin stil (Streetdance) och de var så duktiga, blev sugen på att börja dansa ännu mer. Det blir ju inte så mycket dans för min del nu när man slutat danslinjen och bara har danskurser för barn men det är roligt det med. Jag får nog ta och hoppa på en danskurs på dansstudion i Karlstad snart, Jag är ganska så Jazzig så jag tänkte prova på lite Hiphop/Street för att lära mig något nytt! Nu börjar klockan bli mycket och ska upp och jobba tidigt i morgon också, laga mobiltelefoner på Anovo, jippie! Så nu måste jag sova tyvärr men det är bara en arbetsdag kvar sen är det helg och det ska bli skönt!
Its time to sleeeeep, God natt!!


Step up 2 "The Streets"
Måste ses!!
image1

RSS 2.0