Time for some update!

Igår blev det fotbollskväll hemma hos Nicole men det var ingen vidare match, de spelade superbad! Idag har jag tvättat och haft mig måste ha allt klart innan vi åker och det är ju inte kul att stå med tvätten och sånt på midsommarafton. Sen har jag hjälpt Mickan koreograferat dans till WMCA. :D haha de ska ha den ute på Kfum som sommaraktivitet till barnen. Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma, sen blir det sova har en del saker för oss i morgon. Ska på middag till min mamma först vid 14, sen blir det middag hos Daniels farmor/farfar vid 18, sen försöka hinna med Sandra en sväng + en massa packning och annat så det blir en midsommarafton utan alkohol och en tidigt kväll :D. Blir nog inget mer bloggade på någon vecka. Hoppas det blir en toppen semester och att vi får fint väder varje dag på Mallis nu! hej så länge!

Fotboll ikväll!

Ja redan onsdag hur skönt som helst, har varit på stan idag och shoppat två fina sommarhanddukar som jag ska ta med till Mallis! Senare blir det att kolla fotboll, Heja Sverige! Vilken toppen dag det varit!

I morgon är det dags för en klippning och sen ska jag passa på att packa lite grann, hjälpa Mikaela och kanske träffa Nicole en sväng. Fredag är det midsommarafton och då kommer mina syskon hem ifrån Götet så det ska bli riktigt kul att träffa dem. Nu ska jag fortsätta kolla på en film som jag har påbörjat. Hej sålänge!

Vill du få gratis biobiljettet?

Om du vill få gratis biobiljetter borde du besöka denna sida, skaffa poäng så är de dina!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46356

Someone is watching you

Nu är man hemma igen då, var ute och tog en glass i Skärgårn sedan hyrde vi film och såg på hemma hos Nathalie. Hon bor verkligen jätte fint! Nu ska jag fixa lite mat sen blir det sängen och kolla film.

Saknar dig Daniel, vet att du läser min blogg så jag vill bara säga att du finns i mitt huvud 24 timmar om dygnet, can´t stop thinking of you, your just to good to be true! Vill ha dig här hemma nu, önskar jag kunde trolla men det kan jag inte. Jag får tänka att det bara är två dagar till sen är du hemma hos oss igen. Tack för att du finns, du är solen i mitt liv!

A moment like this

Heeeej!
Vilken dag, fort har den gått! Har nyss ätit god mat med mamma på balkongen. Nu väntar jag på att Sandra ska höra av sig så ska vi, Nathalie och Sanna ut till Skärgårn en sväng om jag uppfatta det rätt :D Redan tisdag idag inte många dagar kvar till resan och Mallis!!! Gud så skönt! Har några nya filmer på datorn som det blir att kolla på sen. Skönt med semester också slippa jobba och jag längtar inte tillbaks, tro mig!

Yeah idag är det en bra dag känner jag!!

Mysigt väder!

Idag regnar det och har sig så det får bli en filmdag idag, sitter och kollar på lovefilm.se ifall det har kommit hem några nya. Har kikat runt på lite olika sidor idag och har hittat två bra ställen förutom H&M ifall man gillar att shoppa online!
Här kommer adresserna:

www.stylebystars.se
Superfina sommarklänningar som passar både till Vardags/Fest.
www.brandos.se Skor till alla för alla, bra priser :D

No time to cry!

Ja nu känns det mycket bättre, allt har orndat sig eller ja, tror jag, och jag hoppas det hjälper den här gången!


Idag är det måndag, det innebär att jag egentligen ska sitta på jobbet och dega men jag har semester!! Yeah! Hoppas på lite bra väder denna vecka så jag kan sola upp mig för på lördag drar jag och Daniel till Mallorca, härligt! Något mindre bra med måndagar är att Daniel åker till Norge men han kommer ju på torsdag och det är sista veckan i Norge ever utan mig iaf :D Nu har vi flyttat hit lite saker och det känns riktigt bra, är sambos nu ju :D. Hoppas bara på att någon vill ha hans lägenhet snart så han blir av med den snabbt, är du sugen? :P Den är riktigt nice i ett rött hus vid Jacobsbergskolan.

Jaja i helgen var det studenternas helg. Under Fredagen var vi nere och såg studentera springa ut, passa på att grattulera min arbetskamrat Mikaela som gick ur.:P Senare på kvällen försökte vi ta oss in på Statt men det var alldeles för mkt folk så nej det strunta vi i och tog en tur till Statoil istället. Lördagen spenderade vi i Örebro med lite shopping och på kvällen tog vi och åt god mat på mastis, självklart tittade vi på fotboll och lite bal hann vi med också.

Söndagen var ganska soft, städade hela lägenheten för vi skulle bjuda Daniels mamma och lillebror på middag och det var riktigt trevligt och maten blev super god!! Vi lagade potatisgratäng och Fläskfilé och till det hade vi massor med grönsaker, dipsåser, vitlöksbröd och jordgubbar. Självklart gjorde vi en efterrätt också, rabarberpaj men vaniljsås, mmm det var så gott =). Senare åkte vi till Skärgårn för att ta lite bilder med Daniels nya kamera, hyrde film och käkade godis :P
Det var min helg det, hoppas du hade en lika underbar helg som jag hade :D

Torsdag!

Ja det känns fortfarande tungt och jobbigt vill göra saker hela tiden för att inte tänka på det men det känns skönt nu att jag kunde ta semester idag och i morgon också sen har jag tre veckor innan det blir dags att börja jobba igen. Igår gick jag hem till Nicole en sväng, där kollade vi lite på tv och sen pratade vi lite gois :D Senare gick jag hem och då kom Sandra förbi och vi hyrde en skräckfilm. Haha så vi satt och skrek som tusan här uppe, iaf jag :D Jag är så lättskrämd. Idag så har jag inte hunnit göra så mkt Sandra kom en sväng och vi pratade lite på balkongen och om en liten stund ska jag träffa Petra. Det ska bli kul det var så längesen nu. :P Sen vid 18 kommer älsklingen hem och jag längtar men nu är det inte lång tid kvar ju!! Jag behöver verkligen honom nu! I morgon är det ju studenten också ska ner och gratta Mikaela bla. Alltså det var 1 år sen jag gick ur och det går så fort, herregud! Grattis allihoppa :D

Why?

Ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden bara någon dag. Och ibland önskar man att man kunde spola fram den. Just nu vet jag inte vilket jag hade önskat. Jag vill bara att allting ska vara bra och att du ska förstå att vi älskar dig hela familjen, att vi vill HJÄLPA dig! Blev hemma ifrån jobbet idag hade lite problem och sova i natt och det känns också jobbigt har varit borta en del och vill inte missa mer men jag var så himla trött i morse efter allt som har hänt så jag hade inte presterat/lagat/byggt något bra idag i alla fall. Jag vet att det är så mycket att göra också. Usch! Just nu vill jag bara ha Fredag då man jobbar sin sista dag innan semestern behöver verkligen ha det nu känner jag!

Love is true!

Jag älskar dig så mycket älskling, du är helt otrolig, alldeles underbar. Tack för att du finns där och för att du spenderar ditt liv tillsammans med mig. Nu ska vi flytta ihop också och det känns underbart! Då får jag spendera mer tid med dig nu är det bara 6 dagar kvar i Norge sen är du hemma :D







Lite bilder på mig och Daniel. Jag saknar dig så mycket jag vill bara att du ska komma hem men det gör du på Torsdag som tur är. I helgen går jag på semester i 3 veckor och det ska bli så skönt måste passa på att flytta lite saker då. PUSS











Today, Monday!

Idag har jag tagit ledigt ifrån jobbet, skulle iväg på intagningsprovet  på KPS danslinje. Så nu har jag en säker plats till hösten om jag vill gå där och det känns bra :D Men shit vad ont i fötterna man får, dansade barfota och det var supervarmt hela tiden. Saknar dansen kände jag när man fick göra en koreografi som någon annan har gjort än en själv. Om det inte blir KPS till hösten så får jag ta någon hobbykurs om det passar, får ju inte tappa allt heller, jag kom på det när jag kom dit att oj jag har ju inte dansat aktivt på över ett år så ska man komma nu och känna att man har glöden och håller tempot uppe men provert gick bra som tur va. Det är ju det när man börjat jobba och tjäna pengar vill man inte börja ta studielån och leva "fattigt" :P Så jag får se är lite sugen på Norge, tjäna lite pengar och dra på resa över jul och nyår med älsklingen kanske?:P We will see! Nu ska jag ner och handla lite. Tjohejsan!

Weeeeekend!

Nu är helgen över och den har varit händelse-rik :P inget festande dock men det var bara skönt. Det har varit toppenväder and I love it. Så nu har jag fått lite färg iallafall! I fredags åkte jag och Daniel med Nicole och Emil till badstranden björnruka som ligger i väse typ? :P Tror det hette något sådant. :D Den är jätte fin och det är toppen bra att bada där, lite mkt folk ibland bara men det får man stå ut med senare på dagen grillade vi med Sandra och Mikael. Senare tog Jag, Daniel och Sandra en båttur i Skärgården på kvällen! Lördagen åt vi mat hos mammsen sen åkte vi till revsand och senare tog vi båten ut och fiskade. Första fisken fick jag det var en gädda men det var kul ändå, Daniel kammade så klart hem den största gäddan som han även skulle ha med hem såklart, Så efter den våldsamma döden/slagen emot båten var både fisken och Daniel blodiga :P Han kunde till och med rensa den själv med lite hjälp ifrån hans pappa, sen åkte vi förbi Daniels mamma så hon kunde tilllaga den dagen därpå. Söndagen blev det sol och bad i Björnruka igen :P Bilder kommer här:




Här var lite bilder ifrån helgen. :D hej så länge Puss




Onsdagen!

Idag fick jag cykla till jobbet, jobbigt men nyttigt :P När jag slutade vid halv tre så åkte jag förbi Nicole och tog med mig henne på middag, Mastis var stängt.. Dåligt det.. När det är så fint väder så har de bara öppet till två och då har inte jag slutat jobbet än så vi fick ta The Pub! Deras mat är ju supergo också, blev pommes med fläskfilé mumsigt, sen blev det kvällsola lite utanför Nickan.. :P Nu är jag hemma ska städa och se på tvn:P


Här har ni Nicole :P

Tisdagen!

I tisdags åkte jag hem till Sandra en sväng där vi stekte lite i solen sen så blev det maxi, måste ju ha en glass i sommarvädret! Efter det så tog vi en promenix med hennes grannes hund, här kommer lite bilder!



Sandra
, vsst är hon läcker, men upptagen såklart så dont toutch! Sandrajohansson88.blogg.se


Jag passar in bland de gula blommorna. :P

Jag älskar sommaren och nu är det toppenväder alla dagar :D



Bloggen har varit nere under dagen!

Här kommer lite bilder ifrån fastingen som var lovat :P

Lillasyster Vendela och jag kör på barnkaruseller, visst är hon söt där i bakgrunden. :P

Här kommer ett par bilder som fotografen Sandra har tagit ifrån Lördagen då vi var på mastis, hemma hos mig, fastingen och statt.







Shit nu var klockan mkt och jag ska börja klockan sex i morgon ju så nu måste jag sova. God natt skriver mer i morgon!! PUSSSSSSS






You and Me

Då var helgen över, och den har gått så snabbt, för snabbt. I fredags var det dansuppvisning som tog upp nästan hela dagen sen kom Daniel också. :D
Lördagen hade vi fullt upp stressade som tusan började med att vi åkte till Karlstad för att reseshoppa lite inför Mallis. Jag köpte ett linne ifrån Gina och Daniel en skjorta och ett par shorts, det var gör snygg! Sen när vi kom hem fick vi brådis igen för jag skulle möta danseleverna vid 15 och gå till widow street festivalen för sista dansuppvisningen. Den gick också superbra, vad duktiga ni var hela helgen stod de där på stan och dansade i den heta värmen och det är inte skönt! Efter uppvisningen fick vi rusa vidare mötte pappa och lillasyster på fastingen där jag fick åka lite barnkaruseller, haha pinsamt var det men vad gör man inte för sin goa lillasyster på 3 år när hon verkligen vill åka med mig. Daniel bara skrattade åt mig ock tog kort, Lägger upp det i morgon tänkte jag :D Efter det fick vi springa hem och fixa oss i ordning för middagen som vi spenderade på mastis tillsammans med Sandra, Mikael, Camilla, och Nickep. Det blev grillbuffé, efter middagen gick vi hem till mig och drack lite och hade det mysigt innan vi gick till fastingen och sedan statt. Jätte trevligt, lördagen var super bra!
Söndagen var vi lite småbakis eller ja Daniel iallafall men efter en stund vi åkte bortanför väse med lite picnic och solade på den fina stranden. Jag tog mitt första dopp!!!=) Sen blev den hälsa på hos Daniels farmor/farfar för att få lite info och kataloger om Mallis. Minde än tre veckor kvar nu... :P Sen tog vi en båt tur och köpte lite kina mat, mums. Den här helgen har varit underbar, men det är all tid man får spendera med dig Daniel =)

Det kändes bra att vara på jobbet idag, jobbade tills halv tre. Ska göra det hela veckan tänkte jag. Har lite kort ifrån helgen men det kommer i ett annat inlägg orkar inte nu :P Puss o Hej!

RSS 2.0