Göteborg!

Nu är jag, älsklingen och våra små missar i Gbg, ska fira nyår här så vi bor hos min syster! Snart måste jag skynda mig för vi ska till bananpiren och kolla på fyrverkerier klockan 17 efter det blir det god mat på avenyn. Ses och hörs! :D

Gott nytt år!


Hemma, gud vad skönt!

Nu har jag äntligen slutat jobbet, jobbade över igen men det ska bli så skönt när pengarna kommer sen! Idag är jag på riktigt bra humör även om jag är trött! Nu ska jag och älsklingen lyxa till det med lite hämtmat orkar inte laga så jag har valt torgrillenmat idag :D I morgon ska vi till Göteborg direkt efter jobbet ska bli skönt att vara borta över nyår då det kommer hända en speciell grej. :P Men det är hemligt tills då! Hoppas verkligen vi hinner till Sälen på Fredag kan bli lite tight med Göteborg och sen direkt till Sälen men Sandra och Pettan är där så vi tänkte joina dem på lite snowboad och så, det skulle vara så kul :D

Måste bara säga att jag har världens bästa vänner love you all!

PUSS!

Söndagkväll!

Detta får bli ett kort inlägg är så himla trött men det är bara bra för då somnar jag tidigt och jag ska upp tidigt i morgon och jobba så det är perfekt. Idag har jag slappat med film, tränat och solat. Nu ser jag på shakespear in love sen blir det sängen. :D God natt på er!


Söndag!

Idag sov jag länge. Vaknade för en stund sen och nu har fixat tvätten!  Igår kväll blev det mat och sen film. vi satt där 6pers i soffan och såg en rolig komedi, nu ska jag och älsklingen mörklägga och se den andra filmen som vi inte orkade med igår. Hörs senare! 


Lördag!

Idag har jag, Daniel, Storasyster och mammsen varit i Karlstad och shoppat på rean, fy vad folk det var och det fanns inte mycket kvar men hittade en del på carlings som tur var! Nu har vi städat lite för snart kommer Sandra och Pettan hit så ska vi göra lite tacos. Mums! Senare kommer nog Nicole och Emil så då ska vi hitta på något!

Jag har en ny favvolåt Lady gaga men POKER FACE! Sjukt bra låt så den spelar jag just nu! Hoppas ni får en superbra Lördag!



Min goa lillasyster!

Har har ni miniTherese nedå hon är mer lik sin mamma! =)
(Vendela dagen innan julafton)



Hon vet redan hur man poserar framför kameran!


Last night!

Idag fick jag äntligen sova ut! Så nu känner jag mig ganska pigg men det gjorde jag inte igår morse. Kom hem mitt i natten och blev väckt av telefonen som ringde och det var pappa som ville hälsa på tidigt när jag var lite bakis men det gick bra ändå och sen fick jag ju träffa min lilla syster en liten sväng iaf senare blev det en pizza på Pizza house med daniel, nicole och emil sen hockey hos passa Fbk-Frölunda och sen åkte vi med nickan och emil på bio i Karlstad! Vi såg filmen Australia och den var superduperbra. Jag kan lova att jag tjöt lite här och var men det var jag inte ensam om. Filmen var ju nästan 3 timmar lång och de kunde ha kortat ner filmen lite för den var lite seg i början men överlag så får den '++++ plus av mig, verkligen värd att se! Nej nu ska jag fixa i ordning mig för snart kommer mammsen på besök! Älsklingen var så duktig och gick upp tidigt för han skulle döma kl 07.00. Tycker synd om han eftersom vi kom hem efter 12.00 igår och var vakna ett bra tag till!

Igår kväll blev jag ca 8000kr rikare bara sådär, bra va! =)


Juldagen

Har varit dålig på uppdatering men på juldagen firade vi fortfarande julafton eftersom vi är två stycken med två skilda familjer så blir det en del besök lite överallt sen träffade jag underbara Sabrina en stund som hjälpte mig att locka håret. På kvällen bar det av till Sandra och Pettan där vi hade en supertrevlig kväll med TP och Singstar, jag hade inga planer på att gå ut tidigt och komma in på mastis senare var tydligen en omöjlighet och stå ute och frysa i timmar ville jag slippa så kvällen blev superbra hemma hos dom ändå! 

Nu är Julfirandet över och jag kan lova att jag är less på julmat tur att det är ett år kvar till nästa rond! Tack alla för att ni gjort min Jul till den en utav dem bästa!  


Julklappar =)

Jag har ju glömt bort att skriva vilka underbara julklappar jag fick!
Ny plattång
Ny locktång
Parfym
Smycken
Singstar ABBA
Kläder
Mysig lampa
Ljus
Presentkort i massor, toppen!
Sovmask, love it!
Saker till hemmet.
Choklad, mums!
Bok
Galgar, behövs!
+ en massa mer saker =)
Allt var toppen! Tack allihopa!

Julafton!

Ville bara skriva att min jul har varit underbar och jag älskar mina presenter så tack alla för en super great jul!


Sabrina din lägenhet är superfiiin du kommer trivas där!
Like a fish in the water you know =)

Till mina underbara vänner som jag inte kunnat messa idag, GOD JUL och jag älskar er!

Nu ska jag och min älskling mysa ner med ett nytt avsnitt av prison break, i morgon är det juldagen och då ses vi!


Mallorca

åååh, har kollat på kort ifrån Mallorca och jag längtar verkligen tillbaks det var det mest underbara jag och Daniel gjort tillsammans så nu tänker jag dela med mig med lite kort. =)







söndag!

Ååh redan söndag och det innebär att jag ska jobba i morgon. Fast jag har tur jag är ju ledig dagen innan Julafton så det blir bara 1 dag denna vecka, yeah. =) Har precis varit och solat och det är så underbart! Måste ju bli lite brun nu innan julafton, jag är/var riktigt blek nu kan jag lova! haha. I morgon kommer min älskade syster hem ifrån Göteborg och det var super längesen jag såg henne så det ska bli underbart tyvärr får jag fira jul utan min bror som kommer befinna sig i Thailand ett bra tag till. Han jobbar ju där och nu är det högsäsong så det dröjer innan jag får träffa honom men resten av familjen får jag ju träffa! I år ska jag och Daniel ha julen hemma hos oss så alla är hitbjudna, bästa sättet för att få fira tillsammans + att vi får träffa våra familjer! Nej nu ska jag göra mig i ordning för kvällen sen blir det tvn och sova :D
Hoppas du har haft en underbar helg här bjuder jag på en bild!


 Min otroligt goa bror som jag inte får träffa i jul! =(

Jag vill ha snö!!


Myskväll!

Det är vad det ska bli ikväll för jag är hur trött som helst så nu ska jag och min älskling göra god mat. Kyckling, kroketter, sallad och sås sen har vi laddat upp med två filmer ikväll som jag tror ska vara gör bra!! Visst är det skönt att bara vara hemma!



you and me its the way it should be!

Lördag!

Ååå vaknade upp av två busiga missar som bet och hoppade runt i sängen men det var tur det för nu ska jag snart slänga i en tvätt! Idag ska jag städa, springa på stan och bara ta det lugnt!

Det är bara 4 dagar kvar till Julafton och jag har inte köpt klart allt än men det får vi göra på tisdag är ju ledig då!
Nu kom mammsen förbi så då får jag fortsätta blogga sen :D

Kolla in den här sidan: fotos.info.se
Daniels fotosida


Hej sålänge!!!


Denna bild är underbar!

Som ni ser älskar jag att ta kort på mina små älsklingar men det är bara för att de är så goa och söta så det får ni stå ut med här kommer iallafall två bilder till den första är på Lewis. Snyggt?



Muckar du med mig eller? vavavava?


Missarna längtar också efter Julen!


Vår mysiga lägenhet!


Bortse ifrån stöket i soffan och bordet :D

Lite utav köket!

Hade tyvärr inga bilder på sovrummet men det kommer I promise!

Fredag!

Har nyss kommit hem ifrån en underbar middag på The Pub. Det blev en black and white som jobbet bjöd på, super gott!
Idag har det varit en riktigt bra dag. Fick mina röda pumps som jag letat efter så länge, världens fynd only 50kr! Sen har vi fixat lite i lägenheten också så den är superfin. Ska lägga upp lite bilder här strax! Hörde att statt skulle ha stängt på Juldagen, jätte tråkigt! Har alltid gått dit på juldagen och träffat alla man känner men nu får det bli något annat istället tyvärr. Hoppas din helg blir underbar, det ska min bli iaf. =)


Klänning till juldagen?

Kanske? Vi se jag har iaf klickat hem den här till mig. :D Har även köpt 4 andra klänningar så jag har en del att välja på =)


Liten historia om vad som hände första dagen vi möttes!

Alice och Lewis dag 1!
Självklart att det blev lite fräsande och lite bråk första dagen men man brukar väl säga att kärlek börjar med bråk?
Här kommer iallafall bilder som säger mer en tusen ord. (Lewis är lite svartsjuk på nya tjejmissen i hemmet och har tänkt ut hur han ska lura henne.)

Bild 1

Så fin bild här planerar Lewis sin första stöt!
Bild 2

Ser du vilken fin ljustake (kolla tassen) och sen bara.....
Bild 3

BOOOM Lewvis "knuffar" ljustaken rakt över Alice som trillar oh får den på sig. Busig va :D


Vet ni vad?

Idag så har jag jobbat ifrån klockan 08.00 på morgonen tills 22.00 på kvällen. Duktig jag är va =) Jag och Daniel fick ett erbjudande ifall vi gjorde ett extra jobb som var brådis fick vi en extra semseterdag nu i Jul + en ny mobil ifrån Sony Ericsson eftersom vi gjorde jobbet åt dom så nu är jag lagomt nöjd. Ska kika lite på tv och sen sova för det blir ju en dag i morgon också. Sen är det helg!! Jag har ju lovat bilder på Alice så här kommer får ni se.




Julen är snart här!

Idag har jag och älsklingen köpt oss en gran som vi gjort så fin. :D Självklart skulle missarna Alice och Lewis vara med och busa vid granen. Just det om jag inte talat om det så har vi skaffat en till liten kattunge. Lewis är nu 4 månader och Alice är bara 2 så hon är gör liten. Vi tyckte att Lewis var så ensam om dagarna när vi är på jobbet så därför skaffade vi Alice. Vi kunde inte hålla oss häller för hon är så söt en blanding mellan Birma, Perser och Norsk Skogskatt. Så hon passar utmärkt ihop med Lewis som är Norsk skogskatt, perser och ragdoll! Självklart kommer jag lägga upp bilder på mina älsklingar men det orkar jag inte nu :D Sen är det lite roligt att Sandra och Pettan skaffat en liten misse också Alice syster som ser nästan likadan ut! =) Nu ska jag sova! Take Care!


Besviken!!

Känner mig väldigt besviken på en person som jag trodde var en utan mina "bästa" kompisar sen typ alltid men ibland ser man att den låtsas bry sig för att sedan bara skita i en. Hm man börjar undra. Hoppas du tar åt dig!

Massor med serier!

Hmm, städa, diska och laga mat det är vad jag gjort nu. Älsklingen står framför tvn och tränar med Wii fit lite kul att se han köra aerobicen! =) jag längtar tills nästa vecka då kommer det nya Prison break avsnittet ut. Bara att tanka :D Jag bara älskar den serien är helt lost i den. Michael Scofield är ju ganska så duktigt snygg också det gör saken ännu bättre. :P Jag måste hitta fler serier jag tycker om. Har du något tips? Jag har sett lite på Fringe men den är väl sådär. Nu blir det myskväll med film sen time för sova!



Vilken hottie eller vad säger du!!??

Nu börjar det likna något!

Vi har fått det så fint här hemma är supernöjd. Daniel är så duktig på att fixa grejer :D Helt otrolig, jag blir så chockad över att ingenting har pajat för han är ganska så klumpig. Vet inte hur många glas, lampor, tavlor han har tagit sönder sedan jag träffade honom. Men nu har han slutat upp med klumpigheterna tydligen :D Haha! Daniel du vet att du är bäst ändå =) På lördag har vi inflyttningsfest så om jag glömt fråga någon så är ni bjudna iaf =) Just det nästa helg ska jag spela lussebandy så då måste ni komma och kolla. Laget heter Prior och Co som består av Therese, Sandra, Daniel, NickeP, Pettan och Martin. (kyllinglaget och co) Lätt att vi ska vinna. jaja nog om det igår och idag har jag känt mig lite dålig. Super förskyld men nu börjar jag bli bättre! I morgon ska jag och Nicole till Karlstad föra att köpa de sista julklapparna. =) Det är så mysigt känner verkligen att det närmar sig JUL!!


RSS 2.0