Min helg!

Redaaaan söndag! Helgen går så fort när man jobbar tills 23.00 på fredagen!
I fredags tog vi det bara lugnt efter jobbet sen på lördagen åkte jag och min älskling till Karlstad för att hämta ut en hemlis :D självklart så shoppade vi lite kläder också jag som hade tänkt att handla julklappar men men det hann vi inte med eftersom vi skulle på julbord klockan 16.00. Efter julbordet kom Nicole, Emil, Sandra och Pettan hit och kollade på vår nya lägenhet. Vi har fått det så fint och mysigt nu när julsakerna är framme. :D Det får ni inte missa när ni åker genom stan (kika upp över låsmästarn, mitt emot pizza house eller exakt på andra sidan av kingsroad tattoo. Där ser ni våra stora fönster med en rosa/lila Stjärna i sovrummet och sen en jätte stor vit stjärna i vardagsrummet. Gööör fint!
På lördagkvällen blev det lite bowling med en massa roligt folk. Hjelgen har varit skoj helt enkelt vill inte att den ska ta slut. Nu ska jag mysa ner framför tvn jag är helt slut har grejat exakt hela tiden tvättat och haft mig. Hade bra så hörs vi!

Vilken dag!

Idag sov jag till halv 2. har vänt helt på dygnet när man jobbar kväll. Började halv 3 så vi hann inte laga mat utan det fick bli donkan som var så sega att vi fick kasta maten eftersom vi skulle jobba. På lunchen var jag vrålhungrig så då skulle vi köpa Kinamat men det hände en sak så det gick inte utan fick bli statoilmat. :D haha Nu sitter jag och jobbar. Har fått en sån där snygg "Nokiarock" idag som jag ska ha på mig. vi är få som har det för alla stl fanns inte men såklart fanns min. Ericsson måste också ha det nu. Ser as rolig ut. Påminner lite om kycklingfabriksrocken som man hade där. Sån där lång vit rock. Fan vad störd jag blir de håller på att städa här och har på esdmedel på golvet som luktar som slingmedel till håret ungefär fast 1000 gånger värre så jag står knappt ut och ändå är man förskyld. Finns massor att klaga på idag men det orkar jag inte nu. JAG VILL SLUTA!! Men det gör jag inte förrens klockan 23.00 tyvärr.


Nu måste jag jobba vidare. =(

Kolla in mina danselever.

Något jag verkligen saknar är mina danselever. Att få undervisa i dans är nog det roligaste jag vet nästan iaf ;) och det ska jag börja med till våren. Här kommer en länk som jag hitta av en slump på youtube som Banke lagt upp.
Jag och Mikaela som koreografer!
http://www.youtube.com/watch?v=dr-l6KD7VK4



Dance like a rockstar!!!

Snowtime!

Idag snöar det!!


Jag tycker det är jätte mysigt med vinter och snö iaf på julafton men jag bara älskar sommaren! Så därför tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån sommaren 08

.




Jag är lite dålig på att uppdatera men vi håller på att flytta så det är ganska så mkt att göra. :D Tjao


Inflyttningsfest!

Ja då har man varit på inflyttningrsfest hos Sandra och Pettan. Det var kul men jag var helt slut har ju grejat och packat inför flytten hela långa dagen så det blev ingen utgång för min del idag. Det är riktigt jobbigt att flytta faktiskt men vi kommer få det så fint! Förresten så vann jag 60kr på poker

Jag vill verkligen hitta ett par fina röda lackskor som passar till en klänning som jag köpt på stylebystars älskar verkligen klänningarna därifrån. Det är skit svårt att hitta några riktigt snygga. Har du något tips? Det är snart nyår också och då väntar något spännande något riktigt stort kan ni gissa vad som händer då?. En HEMLIS!! =)

Jaja här kommer lite bilder ifrån Inflyttningsfesten.

   
   
        Kvällens festhållare! :D                       Snygg min eller hur :P  

              
 


    Massor med folk :)

Sandra visar hur man gör kycklingdansen. Haha nejdå vet inte vad de pratar om faktiskt!

Min förlorade Fredag!

Ja precis jag sitter och jobbar på en fredags kväll. Lagade precis min sista mobil och vill verkligen hem men jag slutar alldeles strax. Fredagar är så seeeega när man jobbar kväll men det känns skönt sen när pengarna kommer, lite extra cash är aldrig fel eller hur =) Vi är endast 7pers som jobbar kvällskiftet denna vecka det är så tyst och skönt förutom alla mobiler som ringer hela tiden och jag längtar så tills de tar bort skiftet så jag bara behöver jobba dag igen så man får ett liv efter jobbet!!

I morgon ska jag klippa mig, handla lite nya kläder och sen hem till Sandra och Pettan på inflyttingsfest :P
Det kommer bli skit kul. Måste packa en massa i helgen också för jag och älsklingen ska flytta! Vi flyttar på måndag om allt går som det ska.

Hoppas alla andra har mysiga sköna fredagskvällar framför tvn ;) Det ska jag ha NU!
Tjao sålänge!

Världens Sötaste!


Lewis heter han! 

Visst är han hur söt som helst. En blandning mellan Norsk Skogskatt, Perser och Ragdoll.
Jag vet inte hur länge jag satt och letade efter kattugar. Men när jag och Daniel såg Lewis på en annons på blocket sa det bara klick! Vi fastnade så för honom så vi åkte ner till Göteborg och hämtade honom.
Inte nog med att han är söt han är hur go som helst. Han är super kelig och super busig. =)

RSS 2.0